Remake af Guldpalmevinderen ‘Parasite’ er allerede under overvejelse

Remake af Guldpalmevinderen ‘Parasite’ er allerede under overvejelse
'Parasite'

Bong Joon-hos ‘Parasite’ blev i år den første koreanske film, der vandt Guldpalmen i Cannes – og var i øvrigt også min egen klare favorit på festivalen.

Filmen er en totalt uforudsigelig, ekstremt tempofyldt socialsatirethriller om en fattig familie på fire, der én for én overtager tjenesteposterne hos den nyrige Familien Park. Den kunne ikke være lavet af andre end den koreanske mesterinstruktør bag film som ‘The Host’ og ‘Snowpiercer’, men ikke desto mindre pønses der allerede på et remake.

Indiewire rapporterer, at det koreanske mediehus CJ Entertainment overvejer at lave en »international« version af filmen. »Vi er i meget tidlige drøftelser lige nu«, siger virksomhedens vicepræsident Francis Chung, mens CJ Entertainment dog understreger, at der endnu ikke er nogle formelle forhandlinger om remaket.

Man tager sig til hovedet over, at en så underholdende film, som alle burde kunne sætte pris på uanset sprog, skulle have brug for en engelsksproget genindspilning, men det skulle naturligvis ikke være første gang, at det skete alligevel.

‘Parasite’ – i originalversionen! – får dansk premiere 25. december.

Læs også: De 10 bedste film, vi så på årets Cannes-festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af