Traileren er landet til Martin Scorseses storfilm ‘The Irishman’ med De Niro og Pacino

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det ligner altså vintage Martin Scorsese det her – på den helt rigtige måde!

Traileren til mesterinstruktørens længe ventede Netflix-film ‘The Irishman’ er netop landet, og den bevæger sig i det grænsefelt mellem gangstermiljø og amerikansk samfundsspejl, som Scorsese før med så stor succes har opereret i. Til filmen har han samlet en perlerække af koryfæer, fra Robert De Niro til Joe Pesci og Al Pacino, som alle figurerer prominent i traileren.

‘The Irishman’ bygger på virkelige begivenheder. De Niro har hovedrollen som krigsveteranen Frank Sheeran, der bliver håndlanger for nogle af de mest magtfulde mennesker i efterkrigstidens kriminelle miljø, mafiaboss Russell Bufalino (Pesci) og den korrumperede fagforeningsboss Jimmy Hoffa (Pacino), der forsvandt i 1975 – et formodet mord, der aldrig er blevet opklaret, og som filmen også sætter under lup.

Filmen udspiller sig over flere årtier, og Scorsese benytter sig af avanceret teknologi for at få de aldrende skuespillere til at se yngre ud. I traileren ser vi De Niro i en umiddelbart yngre udgave, end han er nu, men det ser umiddelbart ikke så påfaldende ud, som man kunne frygte.

‘The Irishman’ får verdenspremiere på New York Film Festival i september og rammer siden Netflix (og forhåbentligt også nogle biografer herhjemme) i løbet af efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af