Tom Hanks bejler til en Oscar i første trailer til ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis der er noget, Oscar-akademiet kan lide, er det en god biopic og Tom Hanks – to hovedingredienser i ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’, der netop har fået sin første trailer.

Filmen omhandler nemlig den i USA ikoniske børnetv-vært Fred Rogers (Hanks), der var vært på programmet ‘Mister Rogers’ Neighborhood’ i hele 33 år og lærte generationer af børn, hvad der var rigtigt og forkert med sin milde persona.

Historien fokuserer på den virkelige historie om det spirrende venskab mellem den kyniske journalist Lloyd Vogel (Matthew Rhys fra ‘The Americans’) og Rogers. Vogel har fået til opgave at skrive et portræt om helte, som han ikke just er begejstret for, men hans møde med Rogers begynder langsomt at ændre hans livssyn.

‘A Beautiful Day in the Neighborhood’ er instrueret af indie-instruktøren Marielle Heller, der stod bag den fremragende ‘The Diary of a Teenage Girl’ og sidste års hæderlige opfølger ‘Can You Ever Forgive Me’, som var nomineret til tre Oscars.

Filmen er sat til dansk premiere 9. januar 2020.

Læs også: Holder det storslåede melodrama i ‘Titanic’ vand i 2019?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af