‘Transparent’ slutter af med et musicalbrag – se den nye trailer med premieredato

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Transparent’ var i krise, da hovedrolleindehaveren Jeffrey Tambor blev fyret fra serien for snart to år siden i kølvandet på anklager om sexchikane. Men heldigvis for os, vender Pfefferman-familien tilbage til skærmen i et brag af en afslutning.

Serieskaberen Jill Soloway besluttede nemlig at give ‘Transparent’ en værdig afslutning – uden Tambors hovedkarakter, familieoverhovedet Maura – i form af en to timer lang musicalfilm. Judith Lights karakter Shelly Pfefferman beslutter sig nemlig for at bearbejde tabet af nyligt afdøde Maura ved at opsætte en musical om familien.

De resterende Pfefferman-medlemmer vender alle tilbage sammen, blandt andre Kathryn Hahn, Cherry Jones og Tig Notaro.

Soloway udtalte på Television Critics Assocations presseturné: »Tag ikke fejl. Det er meningen, at det skal være akavet«. Hun fortalte også, at musicalformatet præsenterede en mulighed for at bringe serien tilbage til live, uden at hele afslutningen skulle handle om at sørge over Maura:

»Vi kunne bare have sagt farvel og bakket væk. Og være taknemmelige over kærligheden og trans-frigørelsen. Men som historiefortællere og kunstnere, handlede det her ikke bare om finalen, men om vores chance for at hele sammen«.

»Vi prøvede at finde en måde at genvinde troen på, at det vi lavede, gav mening og var vigtigt. At lave serien om til en musical, befriede serien fra at blive alt for seriøs. Vi ville ikke fortælle en historie om Mauras død, der var fuld af sorg og et sørgeligt farvel. Vi ville komme tilbage med fuld glæde, og det tillod musicalgenren os«.

‘Transparent: Musical Finale’ får amerikansk premiere på Amazon 27. september. Forhåbentligt lander den på Viaplay herhjemme kort efter, hvor resten af serien kan ses lige nu.

Læs også: Joaquin Phoenix lovprises for ‘Joker’: »Karrierens bedste præstation« med »kurs direkte mod Oscar-podiet«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af