Årets bedste gyserserie? Se den slasher-happy trailer til ‘American Horror Story’ sæson 9

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serieskaber Ryan Murphys sorthumoristiske, ultravoldelige og ofte slet skjult samfundssatiriske gyserepos ‘American Horror Story’ vender tilbage med sin niende, selvstændige sæson til efteråret, nu med hårrejsende slasher-tema og titlen ‘1984’ i en bloddryppende hyldest til blandt andre ‘Halloween’, ‘Friday the 13th’, ‘Nightmare on Elm Street’, ‘Scream’ og ‘I Know What You Did Last Summer’.

Den fulde sæsontrailer er således et episk reference-mashup af horror-klassikere med et ungt cast i front, der naturligvis tager på en skæbnesvanger summer camp ved en dyb skovsø – og lige kommer til at køre en mystisk fremmed over på vejen dertil. Det faste AHS-medlem Emma Roberts (Julias niece, som både har medvirket i ‘Scream 4’ og ‘Scream Queens’ på Viaplay) spiller en Jamie Lee Curtis/Neve Campbell-type, der tidligere har overlevet nærkontakt med en maskeret morder, Mr. Jingles.

Øvrige AHS-kendinge på rollelisten tæller Billie Lourd, Leslie Grossman og Cody Fern, mens John Carroll Lynch, som spillede den modbydelige klovn Twisty i sæson fire, ‘Freak Show’, indtager rollen som potentiel superskurk. For første gang i antologiseriens historie bliver det dog ikke til et gensyn med Evan Peters (Quicksilver i de nye ‘X-Men’-film), ligesom Sarah Paulson og Jessica Lange heller ikke gæster skærmen i denne omgang. Til gengæld trakteres vi til AHS-kæmpefan Billie Eilish på soundtracket, og den transkønnede ‘Pose’-stjerne Angelica Ross i en større rolle.

‘American Horror Story: 1984’ får amerikansk premiere 18. september. En dansk streaming-premiere forventes herefter på et endnu ukendt tidspunkt. Sæson 1-8 kan ses på Netflix.

Læs også: Derfor er ’It’ en monstersucces: Hollywoods dræberklovne er stjerner i USA’s politiske cirkus

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af