’Atlanta’ fornyet med en fjerde sæson – nyt om produktionen af sæson tre

’Atlanta’ fornyet med en fjerde sæson – nyt om produktionen af sæson tre
Lakeith Stanfield, Donald Glover og Bryan Tyree Henry i 'Atlanta'.

I juni sidste år kunne tv-tjenesten FX meddele, at Donald Glovers serieperle ’Atlanta’ blev fornyet med en tredje sæson, der skulle få premiere i 2019. Premieren blev imidlertid udskudt grundet travle kalendere, men det afholder ikke ’Atlanta’-holdet fra at tænke endnu videre: Serien er nemlig nu blevet fornyet med yderligere en sæson.

Mens anden sæson løb over de amerikanske skærme i marts 2018 (men af uransagelige årsager først landede til dansk streaming forrige måned), skulle den planlagte tredje sæson have haft premiere i år. Dog har Donald Glover haft travlt med både at pleje rap-aliasset Childish Gambino, indspille ’Guava Island’ med Rihanna og lægge løvebrøl til Simba i ‘Løvernes konge’, mens Lakeith Stanfield og Brian Tyree Henry har været allestedsnærværende på det store lærred (blandt andet i henholdsvis ‘Sorry to Bother You’ og ‘If Beale Street Could Talk’), hvorfor produktionen af både tredje og fjerde sæson nu er blevet rykket til foråret 2020.

Mens første sæson tæller 10 episoder og anden 11 styks, vil sæson tre og fire efter sigende rumme otte styks hver.

Tidligere på året rangerede vi ‘Atlanta’ i top-10’en over de 50 bedste serier de seneste 20 år.

Læs også: Tv-seriens guldalder 20 år: Efter et dødvande af middelmådighed vejrer filmredaktøren morgenluft

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af