’Black Panther’-instruktør annoncerer premieredato på toer

’Black Panther’-instruktør annoncerer premieredato på toer
Chadwick Boseman i 'Black Panther'.

Instruktøren bag sidste års Marvel-succes ’Black Panther’, Ryan Coogler, annoncerede ved Disneys store D23 Expo i Californien i weekenden, at fortsættelsen på Wakanda-sagaen er på vej til det store lærred. ’Black Panther 2’, der indtil videre er arbejdstitlen på projektet, planlægges at få premiere den 22. maj 2022.

Annonceringen af fortsættelsen melder dog endnu intet om, hvorvidt hele originalens cast vender tilbage til fortsættelsen. Flere af de medvirkende i ’Black Panther’ har dog åbent givet udtryk for, at de er klar på en tur til, heriblandt Letitia Wright (Shuri), Martin Freeman (Everett Ross), Danai Gurira (Okoye) og efter sigende ikke mindst Chadwick Boseman (T’Challa).

Rygterne florerer ligeledes om, at Michael B. Jordan kunne tænkes at genopstå som T’Challas nemesis, Erik Killmonger. Dette er dog »ren og skær rygter«, som Marvel Studios-bossen Kevin Feige (naturligvis) understreger.

’Black Panther’ blev den første superheltefilm til nogensinde at deltage i kapløbet om en Oscar med hele syv nomineringer, heriblandt i kategorien Bedste film. Filmen sikrede sig tre statuetter: Bedste kostumedesign, Bedste originale score og Bedste produktionsdesign.

Læs også: Kit Harington skal medvirke i kommende Marvel-film – over for bl.a. Angelina Jolie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af