Kit Harington skal medvirke i kommende Marvel-film – over for bl.a. Angelina Jolie

Kit Harington skal medvirke i kommende Marvel-film – over for bl.a. Angelina Jolie
Jon (Kit Harington) i 'Game of Thrones'.

‘Game of Thrones’-stjernen Kit Harington går fra franchise til franchise. Hans første rolle post-Jon Snow bliver således i Marvels ‘The Eternals’, der får premiere til efteråret 2020. Det afslørede Marvel-chefen Kevin Feige i går på Disneys D23-præsentation i Anaheim.

‘The Eternals’ er baseret på tegneserien fra 1976 og omhandler en gruppe oldgamle aliens, de såkaldte Eternals, der blev til for millioner af år siden under en række eksperimenter foretaget af såkaldte Celestials. The Eternals ligner stadig almindelige mennesker, men er udstyret med superkræfter.

Filmen kommer angiveligt kun til at fokusere på to Eternals, Gemma Chans Sersi og Richard Maddens Ikaris. Harington indtager rollen som Dane Whitman, også kendt som Black Knight. Han skal desuden spille over for blandt andre Angelina Jolie, Salma Hayek, Brian Tyree Henry, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff og Don Lee.

Tidligere på sommeren afslørede Kevin Feige, at ‘The Eternals’ kommer til at få omfattende implikationer for resten af Marvel Cinematic Universe. Filmen er instrueret af indie-filmskaberen Chloé Zhao, der tidligere har stået bag den fremragende ‘The Rider’.

Læs også: Netflix’ ‘Breaking Bad’-film får første trailer, titel og premieredato

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af