Netflix’ ‘Breaking Bad’-film får første trailer, titel og premieredato

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

(Spoilers for sidste sæson ‘Breaking Bad’)

Tidligere på ugen afslørede ‘Better Call Saul’-skuespilleren Bob Odenkirk, at den længeventede ‘Breaking Bad’-film allerede var blevet optaget – uden at nogen tilsyneladende havde bemærket det. Og nu har Netflix så løftet sløret for den kommende fortsættelse.

Filmen får titlen ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ og udspiller sig umiddelbart efter afslutningen på femte sæson, hvor Jesse Pinkman (Aaron Paul) undslipper kidnapning og kører mod det ukendte, mens Walter White (Bryan Cranston) tilsyneladende går bort efter et fatalt skudsår.

Ifølge den officielle plotsynopsis omhandler filmen Pinkmans forsøg på at konfrontere sin fortid efter sin flugt fra nynazisterne, så han kan starte et nyt liv. I første trailer ser vi Skinny Pete i et afhøringslokale, hvor han forsøger at dække over Pinkman, som han angiveligt ikke aner, hvor er.

Det er ‘Breaking Bad’- og ‘Better Call Saul’-maestro Vince Gilligan, der både har skrevet og instrueret ‘El Camino’. Eneste bekræftede skuespiller på rollelisten er Aaron Paul, men Bryan Cranstons kryptiske tweets tidligere på året kunne være en indikation på, at han er involveret på den ene eller den anden måde. Måske en række flashbacks?

‘El Camino’ får premiere på Netflix den 11. oktober.

Læs også: De 50 bedste serier de seneste 20 år

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af