‘Breaking Bad’-filmen er allerede i kassen – uden nogen opdagede det

‘Breaking Bad’-filmen er allerede i kassen – uden nogen opdagede det
Aaron Paul i rollen som Jesse Pinkman.

Filmatiseringen af ’Breaking Bad’ har været omgivet af mystik, fra den blev annonceret med den hemmelige titel ’Greenbrier’.

Men nu står det pludselig – via Bob Odenkirk, skuespilleren bag seriens upålidelige advokat Saul Goodman – klart, at optagelserne på filmen allerede er i kassen!

»Jeg ved ikke, hvad folk ved og ikke ved. Jeg har svært ved at tro på, at du ikke ved, den er blevet optaget. De har gjort det. Forstår du, hvad jeg mener? Hvordan kan det stadig være hemmeligt? Men det er det. De har virkelig været fantastiske til ikke at afsløre noget«, siger han til The Hollywood Reporter.

Om det var med eller uden tilladelse, at Bob Odenkirk gjorde op med produktionens hemmelighedskræmmeri, er ikke til at vide. Han er ikke selv med i filmen og ved ikke andet, end at den er blevet optaget.

»Jeg har hørt så mange forskellige ting om den, men jeg er meget begejstret for ‘Breaking Bad’ som film. Jeg kan slet ikke vente med at komme til at se den«, har han sagt til In Studio.

Det var først tvivlsomt, om Walter White skulle vende tilbage, men optimistiske udtalelser fra Bryan Cranston og en falsk ledetråd i form af et par mystiske æselbilleder på Instagram, vækkede håb om et gensyn med Heisenberg.

Det er seriens skaber Vince Gilligan, der har skrevet og instrueret efterfølgeren til den populære serie. Som hovedperson kan fans forvente Meth-myndlingen Jesse Pinkman.

Den to timer lange film udkommer på Netflix. Præcis hvornår vides ikke, men hvis optagelserne er afsluttet, er der da en pæn chance for, at det allerede bliver i 2020.

Læs også: De 50 bedste serier de seneste 20 år

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af