James Franco og Seth Rogen vender tilbage til Hollywood anno 1969 i traileren til ‘Zeroville’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Quentin Tarantinos nostalgiske Hollywood-fantasi anno 1969 brager lige nu igennem i biograferne over hele verden, men faktisk kom James Franco mesterinstruktørens ‘Once Upon a Time in Hollywood’ i forkøbet allerede i 2014.

Skuespiller-instruktøren bag ‘The Disaster Artist’ havde nemlig indspillet ‘Zeroville’, der underspiller sig i det definerende år i Hollywoods historie, men filmen endte i limbo, da dens distributør gik konkurs. Nu har Francos 60’er-komediedrama imidlertid kurs mod de amerikanske biografer med knap fem års forsinkelse.

Franco indtager selv hovedrollen som Vikar, en fortabt sjæl, der rejser rundt i Hollywood anno 1969, hvor de store studier er i kunstnerisk forfald. Vikar begynder langsomt at arbejde sig op i filmbranchen, mens han forelsker sig i den enigmatiske skuespiller Soledad (Megan Fox). Snart erfarer parret dog bagsiden ved drømmefabrikken.

På rollelisten finder man desuden Francos faste makker Seth Rogen, mens Will Ferrell, Jacki Weaver (‘Animal Kingdom’), Dave Franco, Danny McBride og Joey King også medvirker.

Det er ikke første gang, at en James Franco-film er gået tabt i løbet af de seneste år. Den Oscar-nominerede skuespiller har sat turbo på instruktørkarrieren siden 2005, hvor han stod bag hele 16 spillefilm, hvoraf to endnu ikke har set dagens lys.

‘Zeroville’ er sat til amerikansk premiere 20. september, mens dansk premiere endnu er uvist.

Læs også: Demonstranter opfordrer til boykot af Disneys ‘Mulan’-remake efter kontroversiel udtalelse fra hovedrolleindehaver

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af