James Gandolfinis søn havde aldrig set ’The Sopranos’, før han blev castet i prequel-film

James Gandolfinis søn havde aldrig set ’The Sopranos’, før han blev castet i prequel-film
Michael Gandolfini til et event for 'The Sopranos' 20-års jubilæum. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Det har selvsagt vakt en del opsigt, at den hedengangne James Gandolfinis 20-årige søn Michael Gandolfini skal spille en ung udgave af sin far i ’The Many Saints of Newark’, en prequel-film til ’The Sopranos’ fra serieskaber David Chase.

Gandolfini Junior har haft en birolle i David Simons HBO-serie ’The Deuce’, men er derudover et noget nær ubeskrevet blad i Hollywood – og han havde end ikke set ’The Sopranos’ før han blev castet som den unge Tony Soprano. Det fortæller han i et interview med Esquire:

»Jeg havde aldrig set så meget som et minut. Jeg var bare et lille barn, da min far indspillede serien”, siger Michael Gandolfini, som blev født i 1999, samme år som ’The Sopranos’ fik premiere.

»Det sværeste ved at gå ind i processen omkring ’Newark’ var at se serien for første gang. Det var en intens proces. Som skuespiller gik det jo ud på, at jeg skulle studere manden, der i sin tid skabte rollen og gøre mig bekendt med hans talemåde og mimik, som jeg skal forsøge at efterligne. Men det var også min far, jeg så på. Jeg sad alene i min mørke lejlighed og så på min far i timevis. Jeg fik mærkelige drømme af det, blandt andet at jeg gik til en audition og kiggede ned og så min fars hænder i stedet for mine egne«.

Det var James Gandolfinis alt for tidlige død i 2013 – på en familieferie – der ansporede Michael Gandolfini til at gå skuespillervejen, da en ven forslog, at det måske ville bringe en form for sjælefred.

»Jeg elskede det fra første færd. Det hjalp mig virkelig igennem sorgen«, fortæller Michael Gandolfini til Esquire.

’The Many Saints of Newark’ får premiere i september 2020 og har foruden Michael Gandolfini også Jon Bernthal (‘The Punisher’, ‘The Walking Dead’), Ray Liotta og Vera Farmiga på rollelisten.

Læs også: Tony Soprano-rollen bliver i familien – James Gandolfinis søn overtager sin fars rolle i kommende prequel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af