Matrix-reboot bekræftet med Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss og instruktør Lana Wachowski

Matrix-reboot bekræftet med Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss og instruktør Lana Wachowski
Keanu Reeves som Neo i 'The Matrix'.

Matrix-universet er klar til at flimre over det store lærred og fucke med din hjerne på ny. Warner Bros. har bekræftet, at film nummer fire er undervejs med flere velkendte, essentielle kræfter på settet.

Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss vender tilbage som Neo og Trinity, hvis historie fortsættes af skaber og instruktør Lana Wachowski. Wachowski får dog ikke selskab af sin Matrix-medskaber og søster, Lilly, der tidligere på måneden meddelte, hun havde for travlt til at genoptage projektet, men at hun gav idéen om rebootet grønt lys.

»Mange af de idéer, Lilly og jeg udforskede for 20 år siden om vores virkelighed, er endnu mere relevante nu,« fortæller Lana Wachowski ifølge The Playlist. »Jeg er rigtig glad for at have disse karakterer i mit liv igen, og jeg er taknemmelig for en ny mulighed for at arbejde med mine geniale venner«.

Lana Wachowski får selskab af Aleksandar Hemon og David Mitchell til at forfatte fortællingens fjerde kapitel, der rygtes at gå i produktion allerede i begyndelsen af næste år.

Originalfilmen ’The Matrix’ kan i år fejre 20-årsjubilæum. Fortsættelserne, ’The Matrix Reloaded’ og ’The Matrix Revolutions’, udkom i 2003.

Læs også: Er ‘The Matrix’ stadig revolutionerende 20 år senere?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af