Ny trailer til ’13 Reasons Why’ sæson tre afslører mordet på en hovedperson

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’13 Reasons Why’ er på vej tilbage til skærmen med sin tredje sæson. Traileren dertil er landet i dag, og den afslører et solidt plottwist: Sæsonen kommer nemlig til at handle om mordet på fodboldanføreren Bryce Walker.

Bryce Walker, der i første sæson gjorde sig særdeles upopulær ved et overgreb på Hannah Baker, der viste sig som den mest graverende årsag til Bakers selvmord, er fundet myrdet, og som traileren afslører, kommer den kontroversielle Netflix-series tredje sæson til at handle om opklaringen af mordet. En opklaring, der kræver en efterforskning, som truer med at oprulle alle Liberty High-kammeraternes dybeste hemmeligheder.

Med offentliggørelsen af traileren annoncerer Netflix samtidig, at serien er blevet fornyet med en fjerde sæson, der således kommer til at tage udgangspunkt i tiden, hvor de studerende kan se frem til deres afgang fra Liberty High.

Tredje sæson af ’13 Reasons Why’ får premiere den 23. august på Netflix.

Læs også: Selvmordsraten blandt unge drenge steg efter ’13 Reasons Why’, viser nyt studie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af