Se den hæsblæsende trailer til Sam Mendes’ krigsfilm ‘1917’ med ‘Game of Thrones’-talent i hovedrolle

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sam Mendes’ ‘1917’ ligner en af årets helt store film: En intens krigsfilm om to unge soldater på en vigtig mission under Første Verdenskrig med britiske kapaciteter som Colin Firth, Benedict Cumberbatch, Richard Madden (‘Game of Thrones’, ‘Bodyguard’), Mark Strong og Andrew Scott på rollelisten.

I hovedrollerne som de to soldater ses dog nye navne i form af George MacKay og Dean-Charles Chapman – sidstnævnte spillede Tommen Baratheon i sæson 4-6 af ‘Game of Thrones’.

Den hæsblæsende, intense trailer vækker minder om såvel ‘Saving Private Ryan’ (med dens fokus på en enkelt mission i krigens inferno) og ‘Dunkirk’ med det tikkende ur på lydsiden.

Mens Anden Verdenskrig er flittigt belyst på film, er Første Verdenskrig mere underdækket, og det skal blive interessant at se, hvad den respekterede instruktør bag ‘American Beauty’, ‘Revolutionary Road’, ‘Jarhead’ og de to seneste Bond-film ‘Spectre’ og ‘Skyfall’ kan få ud af materialet.

Filmen står til amerikansk premiere 25. december, hvilket gør den til en mulig Oscar-kandidat.

Læs også: Anmeldelse af Christopher Nolans krigsepos ‘Dunkirk’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af