Soundvenue lancerer endagsfestivalen INPUT med fokus på kulturens næste bølge

Selma Judith spiller en solokoncert til endagsfestivalen INPUT. (Foto: Jonas Bie)

Kulturen er i konstant forandring og bliver hele tiden udfordret af nye stemmer, og det er netop de vigtigste nye kunstnere og tendenser, man kan opleve, når vi den 28. september indtager Pumpehuset med endagsfestivalen INPUT.

Forvent en stribe koncerter, live-podcasts, interview, overraskelser og talks med danske musikere, skuespillere, forfattere, instruktører og brancheeksperter. Alle er velkomne, og arrangementet er gratis.

I dag løftes sløret for de første fire ud i alt 14 indslag.

Man kan glæde sig til koncerter med Selma Judith, som fremfører sine ellers knitrende r’n’b-sange solo kun akkompagneret af sin harpe, og Høker, der blander hiphopelementer med r’n’b’ens følsomhed, poppens umiddelbarhed og jazzens uforudsigelighed. Også de ganske unikke Ganger kommer forbi med deres 80’er-klingende, dansksprogede popmusik, som ikke er bange for at iblande Mariachi-trompet, britisk 2-step og samples fra filmverdenen.

Den første offentliggjorte talk sætter fokus på de spirrende queer-tendenser i det danske film- og tv-landskab. Hvordan bliver særligt danske serier LGBTQ-revolutioneret lige nu, og hvad skal der til, for at de får adgang til primetime? Tre af dansk films fremmeste stemmer på queer-fronten udveksler erfaringer og håb for fremtiden: Skuespiller May Simón Lifschitz, manusforfatter Jenny Lund Madsen og serieskaber bag TV 2’s ‘Ondt i røven’ Rikke Kolding, mens Andrea Coloma fra MIX Copenhagen agerer moderator.

INPUTs resterende 10 indslag offentliggøres i de kommende uger. Du kan løbende følge med på Soundvenue.com/input. Tjek også eventen på Facebook.

Endagsfestivalen følger op på den stribe af INPUT-talks, vi arrangerede i efteråret i et lokale på Istedgade på Vesterbro i København. Dengang kiggede Kesi, Suspekt, Alex Høgh Andersen, Roland Møller, Fraads og ANYA blandt andre forbi.

Læs også: Hør det noir-betonede fællestrack ‘Bedre’, som Fraads og Anya lavede på bare én dag i INPUT-rummet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af