’Stranger Things 3’-castet kæmpede mod romance blandt hovedpersonerne

’Stranger Things 3’-castet kæmpede mod romance blandt hovedpersonerne
Maya Hawke i 'Stranger Things' sæson 3.

I tredje sæson af ’Stranger Things’ introduceres vi til en ny karakter i form af Steves kollega i isbutikken: Robin, som spilles af Maya Hawke (Uma Thurman og Ethan Hawkes datter). De to har gennem hele sæsonen en gnistrende kemi, som (spoiler alert) undervejs får Steve til at erklære sine romantiske følelser for Robin, der responderer med nyheden om, at hun er homoseksuel.

Således stopper den potentielle romance, og i stedet udvikler der sig et herligt venskab de to is-skovlere imellem. Dog var det slet ikke hensigten fra Duffer-brødrenes side, at forholdet skulle blive platonisk, afslører Maya Hawke i et nyt interview med The Wall Street Journal.

»Mens vi filmede, begyndte vi at føle, at hun og Steve ikke skulle finde sammen, og at hun var homoseksuel«, fortæller hun. »Selv når jeg går tilbage og ser de tidligere episoder, føles det som den mest åbenlyse beslutning nogensinde«.

»Duffer-brødrene og jeg og Shawn Levy (instruktør, red.) havde mange samtaler under indspilningerne, og det var ikke rigtigt, før vi indspillede episode fire og fem, jeg tror, vi traf den endelige beslutning. Det var en fælles samtale, og jeg er virkelig, virkelig glad for måden, det gik på«, lyder det fra Hawke.

Læs også: De 7 største chok i ’Stranger Things’ sæson 3 – og hvad de betyder for sæson 4

Læs også: Anmeldelse af ’Stranger Things’ sæson 3: Forrygende finale giver nærmest næseblod af begejstring

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af