Tom Hollands Spider-Man er ude af Marvel-universet

Tom Hollands Spider-Man er ude af Marvel-universet

Spider-Man er tilsyneladende færdig i Marvel-regi.

Sony
Pictures’ ’Spider-Man: Far From Home’ har med en rekordindtjening på cirka 6,7 milliarder kroner fået Disney til at kræve en 50/50-ordning på produktion og overskud af fremtidige film. Muligvis fordi det var årets eneste kæmpe internationale blockbuster, der ikke var finansieret og udgivet af Disney selv.

Da Sony afslog, trak Disney Marvel ud af al fremtidig Spider-Man-produktion, heriblandt produceren Kevin Feige, der ellers har andel i successen med at integrere de to helteuniverser.

Tom Hollands Peter Parker er efter to film ellers spundet ind i Marvel-karakterer. Ikke blot under Iron-Mans vinge, men også i samspil med Nick Fury og Mysterio.

Det efterlader noget af et udredningsprojekt for de to selskaber.

Den nu brudte deleordning skete på baggrund af Marc Webbs fejlslagne ’Amazing Spider-Man’-film med Andrew Garfield.

Uden Feige er fremtiden uklar for de efter sigende to planlagte Spider-Man-film med Holland. Feiges store indflydelse kan anes i Sonys udtalelser på Twitter:

»Vi er skuffede, men respekterer Disneys beslutning om ikke at lade ham (Kevin Feige, red.) fortsætte som hovedproducent på vores næste live action Spider-Man-film« skriver de og uddyber:

»Vi håber, det muligvis kan ændre sig i fremtiden, men forstår, at de mange nye ansvarsområder, som Disney har givet ham – inklusive alle deres nyerhvervede Marvel-titler – ikke tillader ham at arbejde på kunstneriske projekter, de ikke selv ejer rettighederne til. Kevin er fantastisk, og vi er taknemmelige for hans hjælp og vejledning, og vi sætter pris på den sti, han har lagt for os, som vi vil fortsætte på«.

Læs også: ‘Spider-Man – Far From Home’ – overrumplende twist afværger Marvel-krisen 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af