Charles Manson-skuespiller om sakset scene fra ’Once Upon a Time in Hollywood’: »En af de bedste scener, jeg nogensinde har læst«

Charles Manson-skuespiller om sakset scene fra ’Once Upon a Time in Hollywood’: »En af de bedste scener, jeg nogensinde har læst«
Charles Manson i Tarantinos 'Once Upon a Time in Hollywood', spillet af Damon Herriman.

Da ‘Once Upon a Time in Hollywood’ blev annonceret, blev den af mange kaldt »Tarantinos Manson-film«. Selvom instruktøren hurtigt var ude og forklare, at den ikke som sådan handlede om Charles Manson og hans kult, blev mange biografgængere alligevel overraskede over, hvor lidt kultlederen rent faktisk fyldte i filmen.

Quentin Tarantino
har dog optaget mere med Manson, end vi så i biografversionen af filmen. Damon Herriman, som portrætterede Charles Manson i ’Once Upon a Time in Hollywood’, kan i et interview med Collider afsløre, at der eksisterer en »genialt skrevet« scene et sted på klippebordet:

»Givet, at det var en film, hvis første cut var fire timer og 20 minutter, så var der selvfølgelig meget, som blev filmet, som ikke endte i den endelige film. Alle mistede nogle scener på den måde, inklusive nogle Manson-ting. Måske får vi dem at se en dag. Især én scene var genialt skrevet«, fortæller skuespilleren og fortsætter:

»Der var en scene, som jeg synes var en af de bedste scener, jeg nogensinde har læst (…). Jeg håber, at den scene bliver udgivet. Jeg ved oprigtigt talt ikke, om den bliver det. Han (Tarantino, red.) har vist interesse i at gå tilbage til sine gamle film og lave dem længere. Taget i betragtning af, at denne film var så lang til at starte med, så tror jeg, at den ville være en god kandidat til netop det«.

Det er ikke første gang, at vi hører om slettede scener fra ’Once Upon a Time in Hollywood’. I sommer kunne filmens producent David Heyman afsløre til Indiewire, at der ligeledes er klippet en scene ud med den 10-årige Julia Butters, som spiller Rick Daltons (Leonardo DiCaprio) unge ‘Lancer’-medspiller Trudi. Ifølge Heyman skulle scenen være så god, at den ville have sikret Butters en Oscarnominering.

Tidligere på ugen kunne Brad Pitt bekræfte, at Tarantino går med planer om at udgive en længere udgave af ’Once Upon a Time in Hollywood’ som miniserie, ligesom han gjorde det med ’The Hateful Eight’ sidste år. Hvis det sker, så lader det til, at vi ikke bare skal forvente nogle få forlængede scener, men at vi kan glæde os helt nye scener med Charles Manson og Trudi.

Læs også: De vigtigste referencer i ‘Once Upon a Time in Hollywood’, som du muligvis missede

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af