Disse film skal du streame i oktober – fra ‘Breaking Bad’-efterfølger til Eddie Murphys comeback

Måneden byder både på perler, som blev overset af de danske biografer, og på talrige lovende egenproduktioner fra Netflix.
Disse film skal du streame i oktober – fra ‘Breaking Bad’-efterfølger til Eddie Murphys comeback
Matthew McConaughey i Harmony Korines 'The Beach Bum'.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Laundromat’

I Steven Soderberghs nye svindlerkomedie spiller Meryl Streep enken Ellen Martin, der sætter sig for at afsløre mændene bag en hvidvaskningskandale med hovedsæde i Panama. I front for dette foretagende finder vi Gary Oldman og Antonio Banderas, som virkelig får lov til at give den gas. Filmen bygger på de virkelige begivenheder om Panama-papirerne, og det er Soderberghs anden film for Netflix efter football-filmen ’High Flying Bird’.

Kan ses på Netflix fra 18. oktober.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘El Camino: A Breaking Bad Movie’

Mere end syv år efter ’Breaking Bad’-finalen får vi endelig at se, hvad livet bragte Aaron Pauls Jesse Pinkman, efter han flygtede fra nynazister i sin Ford Camino. Optakten til filmen gik fra rygtebasis til pludselig premieredato, og både Paul og ophavsmanden Vince Gilligan, der har skrevet og instrueret, har gjort deres for at skrue max op for forventningerne. Selvom traileren vidner om en psykisk og fysisk nedbrudt Pinkman, vil det være guld værd for seriens mange fans atter at høre hans ikoniske »bitch«-udbrud.

Kan ses på Netflix 11. oktober. 

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Crazy Rich Asians’

Selvom Jon M. Chus filmatisering af Kewin Kwans bestseller ’Crazy Rich Asians’ var en massiv biografsucces i USA og historisk for sit udelukkende asiatisk-amerikansk besatte cast, med blandt andet Awkwafina og Ken Jeong, fik filmen aldrig dansk biografpremiere. Dog er fortællingen om to økonomiprofessorer Rachel (’Hustlers’-aktuelle Constance Wu) og William (Henry Golding), som forelsker sig i New York, snart tilgængelig på Netflix. Da Rachel tager med til Wills hjemland Singapore, vendes alting på hovedet, da han viser sig at være hovedarving i den rigeste familie i Asien. Som titlen lover, bliver det både skørt, dyrt og meget meget rigt.

Kan ses på Netflix 8. oktober.

 

‘Torn Apart: Seperated at the Border’ (foto: HBO).

‘Torn Apart: Separated at the Border’

Den kommende HBO-dokumentar sætter fokus på konsekvenserne af Trumps hårde immigrationslovgivning gennem to de asylsøgende mødre Vilma og Maria fra Guatemala og Honduras. Vi følger deres kamp for at blive genforenet med deres børn, som er fanget på den anden side af den amerikanske grænse. Instruktøren er Oscar-belønnede Ellen Goosenberg Kent, som vandt for den korte dokumentar ’Crisis Hotline. Veterans Press 1’ i 2014.

Kan ses på HBO Nordic 11. oktober.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’In the Tall Grass’

Vincenzo Natali – manden bag de effektive gys ’Cube’ og ’Splice’ – instruerer denne klaustrofobiske horrorfilm, baseret på en novelle af gysets mester Stephen King og Joe Hill. Efter at have hørt en dreng råbe om hjælp inde fra en græsmark bevæger søskendeparret Becky (Laysla De Oliveira) og Cal (Avery Whitted) sig ind for at hjælpe ham. Det skulle de dog aldrig have gjort, for når man først er gået ind, er der ingen vej ud.

Kan ses på Netflix fra 4. oktober.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Dolemite Is My Name’

Efter mange år med kritiske og kommercielle fiaskoer er Eddie Murphy endelig tilbage i topform, i hvad der kaldes hans store comeback-rolle. ’Dolemite Is My Name’ fortæller den virkelige historie om standupkomikeren Rudy Ray Moores, som går til filmen for at kunne nå ud til et bredere publikum. Der er lagt op til et flabet og morsomt periodestykke, som udspiller sig i 70’ernes underholdningsindustri.

Kan ses på Netflix fra 25. oktober.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Beach Bum’

Harmony Korine vender tilbage med sin første film siden det forrygende syretrip ’Spring Breakers’. I ’The Beach Bum’ møder vi Matthew McConaughey i rollen som strandbumsen Moondog, der lever livet på sin helt egen hash-tågede facon, alt imens han arbejder på sin roman. McConaughey får i løbet af filmen selskab af et særdeles kulørt cast bestående af Isla Fisher, Snoop Dogg, Zac Efron, Jonah Hill og Martin Lawrence. Filmen fik aldrig ordinær dansk biografpremiere, og streamingpremieren har således været længe ventet.

Kan ses på Blockbuster fra 7. oktober.

Læs også: Paul Rudd udvandrer fra Zach Galifianakis-interview i extended cut fra ‘Between Two Ferns: The Movie’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af