Paul Rudd udvandrer fra Zach Galifianakis-interview i extended cut fra ‘Between Two Ferns: The Movie’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix-filmatiseringen af Zach Galifianakis’ sorthumoristiske talkshow ’Between Two Ferns’ varer lige under halvanden time. Filmen igennem interviewer den tonedøve vært et imponerende udvalg af celebrities, fra Matthew McConaughey og Brie Larson til Benedict Cumberbatch og Chance the Rapper.

Men der er stadig gået gyldent interviewstof tabt i det endelige produkt. Det er dog ikke helt spildt, for man kan se en udvidet version af interviewet med Paul Rudd, der udover filmens gyldne ping pong om skuespillerens jødiske baggrund ender med at udvandre som følge af Galifianakis grillende tone. Han når dog lige at beskylde den græske vært for at spise yoghurt og kneppe geder.

Fraklippet lægger ud med at frame Rudd som modstander af MeToo-bevægelsen. Paul Rudd, der i interviewet får titlen »Aunt Man«, fortæller desuden, at han »knaldede sig vej til toppen« blot for at blive rettet af Galifianakis: »Du knaldede dig vej til C-listen, de fleste andre går efter at rykke et par bogstaver op«.

Forhåbentlig frigiver Netflix flere extended cut-versioner fra filmens utal af kendissamtaler.

Læs også: Lyt til Soundvenue Streamer – ‘Between Two Ferns: The Movie’ og dødelig teen-satire i ‘The Politician’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af