Harvey Weinstein fordømte Cara Delevingnes karriere på grund af hendes seksualitet: »Få et skæg«

Harvey Weinstein fordømte Cara Delevingnes karriere på grund af hendes seksualitet: »Få et skæg«
Cara Delevingne. (Foto: Tristan Fewings/Getty Images)

Da skandalelavinen for et par år siden begyndte at rulle med skandaløse historier om Hollywood-produceren Harvey Weinsteins magtmisbrug, seksuelle krænkelser og udnyttelser af branchens kvinder, stemte Cara Delevingne i koret med en historie om, hvordan Weinstein havde udspurgt hende om hendes seksualitet og specifikke sexpartnere samt bedt hende kysse en anden kvinde foran ham for derpå selv at forsøge at tiltvinge sig et kys.

I et nyt interview med Net-a-Porter deler modellen og skuespilleren flere knapt så flatterende anekdoter om den fallerede producer: »En af de første ting, Harvey Weinstein nogensinde sagde til mig, var: ’Du kommer aldrig til at klare dig i denne branche som homoseksuel kvinde – få et skæg’«, fortæller Delevingne. En udtalelse, der fandt sted »længe før, han prøvede at røre mig«, fortæller hun.

Delevingne fortsætter: »Da jeg begyndte at gå til filmauditions, nævnte han navne på kvinder, jeg er venner med – kendte mennesker – og spurgte: ’Har du været i seng med denne person?’. Jeg tænkte: Det her er sindssygt«.

Cara Delevingne er aktuel i serien ’Carnival Row’ med Orlando Bloom, der kan streames på Amazon Prime.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af