Hele ‘Game of Thrones’-castet var på scenen under Emmy-uddelingen – og det var rimeligt cringe

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der var lagt op til den helt store tårevædede afsked, da Emmy-showet i nat dansk tid hyldede de bedste serier fra det forgangne år – heriblandt selvfølgelig ‘Game of Thrones’, der efter otte sæsoner nåede sin kontroversielle finale tidligere på året.

Det værtsløse show dedikerede et segment til at hylde HBO-serien (se nedenfor), og så var hele castet på scenen for at præsentere prisen for bedste kvindelige birolle i en miniserie. Hvilket forløb pænt mærkeligt.

Stjernerne skiftedes til at sige deres indstuderede, lettere floskuløse replikker, som var de nervøse tredjeklasseselever ved det årlige skoleshow, og da Maisie Williams takkede alle for at have set med og ventede på bifaldet, udeblev det først, før folk i salen fandt ud af, at det var tid til at klappe.

Og da skuespillerne på skift læste de nominerede op, var der stort bifald ved fanfavoritterne – ikke mindst Emilia Clarke og Gwendoline Christie – mens det til sammenligning nærmest lignede en fornærmelse, da vores egen Nikolaj Coster-Waldau og Carice van Houten kom på banen.

‘Game of Thrones’ vandt prisen for bedste dramaserie under uddelingen, så alt var jo godt for Kit Harington, Peter Dinklage (der vandt for bedste birolle), Sophie Turner & co., men showet kunne i den grad have sat dem bedre i scene, når nu man stod med ni af serielands største navne samlet på scenen. Oh well…

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: ‘Game of Thrones’ og ‘Fleabag’ sejrer stort under nattens Emmy-uddeling – se hele vinderlisten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af