Jason Momoa er blind jæger i traileren til Apples episke fantasyserie ‘See’

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad skal udfylde hullet efter ’Game of Thrones’? Streamingtjenesterne kæmper med næb og klør, og senest har Apple lanceret traileren til den højprofilerede fantasyserie ’See’ til deres kommende tjeneste Apple TV+. Ifølge The Wall Street Journal har serien et imponerende budget på 15 millioner dollars per afsnit.

Det budget nåede ‘Game of Thrones’ først i seriens afsluttende sæson.

‘See’ foregår i et fantasyunivers, hvor de fleste mennesker har mistet evnen til at se. Men da et par får tvillinger med synet intakt, bliver dilemmaerne mange, og krig og konflikt truer folket, der har udviklet alternative metoder til at bygge, jage og overleve.

Det bærende skuespillernavn er Jason Momoa, som i ‘Game of Thrones’ spillede barbarhøvdingen Khal Drogo og efterfølgende blev castet som DC-superhelten Aquaman. Desuden medvirker Alfree Woodard fra ’Luke Cage’ og ’12 Years a Slave’.

Holdet bag er bestemt også vant til store budgetter. Steven Knight, skaberen af ’Peaky Blinders’, er hovedforfatter og Francis Lawrence (’The Hunger Games: Catching Fire’) instruerer.

Udover ‘See’ bliver ‘The Morning Show’ med Jennifer Aniston, Steve Carrell og Reese Witherspoon blandt titlerne, som skal lokke abonnenterne til Apple TV+, der lanceres 1. november.

Normalt er det usædvanligt at smide så mange penge efter et nyt og originalt serieprojekt, men med den raserende streamingkrig er indsatserne blevet hævet. Netflix har underskrevet milliardkontrakt med makkerparret bag ’Game of Thrones’, og Amazon kridter skoene med deres kommende, milliarddyre ’Lord of the Rings’-serie. Desuden lancerer Disney i slutningen af november Disney+, der blandt andet har Star Wars-serien ’The Mandalorian’ som trækplaster.

Læs også: ‘Unbeliavable’ – ny Netflix-serie baseret på virkelige hændelser er umulig at ryste af sig

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af