Jonah Hill og Jeffrey Wright på tale til ikoniske roller i den nye ’Batman’-film

Jonah Hill og Jeffrey Wright på tale til ikoniske roller i den nye ’Batman’-film
Foto: Andreas Rentz/Getty Images

Allerede i maj kom det frem, at Robert Pattinson havde landet rollen som den kappeklædte hævner i Matt Reeves’ kommende ’Batman’-filmatisering. Indtil videre ved vi ikke med sikkerhed, hvem Pattinson kommer til at forsvare sit korrupte hood hverken med eller imod, men nu er casting-rygterne så småt begyndt at florere om, det kunne gå hen og blive Jonah Hill og Jeffrey Wright.

Jeffrey Wright, som vi bedst kender som Bernard Lowe i ’Westworld’, er ifølge flere medier på tale til rollen som Batmans allierede politikommissær James Gordon. I Christopher Nolans filmatiseringer kunne vi opleve Gordon i Gary Oldmans skikkelse, mens Pat Hingle tog sig af rollen i Tim Burtons versioner.

Jonah Hill rygtes derimod at være endt på den gale side af loven. Han rygtes nemlig at være en stærk kandidat til rollen som Gækkeren (The Riddler), der tidligere blandt andet er blevet udødeliggjort af Jim Carrey i ’Batman Forever’ i 1995.

The Hollywood Reporter skriver, at det også er en mulighed, at Jonah Hill i stedet skal spille Pingvinen – som de fleste måske nok husker (eller prøver at fortrænge) Danny DeVitos version af i ’Batman Returns’ fra 1992.

’The Batman’ går efter sigende i produktion i begyndelsen af det nye år, mens den foreløbige premiere på filmen lyder den 25. juni 2021.

Læs også: Christian Bale giver Robert Pattinson det ultimative Batman-tip: Rigtige superhelte tisser selv

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af