Christian Bale giver Robert Pattinson det ultimative Batman-tip: Rigtige superhelte tisser selv

Christian Bale giver Robert Pattinson det ultimative Batman-tip: Rigtige superhelte tisser selv
Christian Bale i 'The Dark Knight'.

Da Robert Pattinson scorede hovedrollen i den næstkommende Batman-film, landede han samtidig en rolle i rækken af prominente navne, der har gjort sig som den maskerede flagermusemand gennem tiden. Heldigvis er der derfor også insider-tips at hente fra tidligere batmænd, og et af disse kom forleden fra Batman-alumnen Christian Bale i et nyt interview med Variety.

»Bare vær i stand til at tisse selv«, lød det formidable Batman-tip fra Bale, der afslørede, han også gav samme guldkorn til Ben Affleck, da han i sin tid skulle trække i kostumet. »Du føler dig ikke meget som en superhelt, når du ikke kan pisse selv«.

Christian Bale kaldte i samme interview Robert Pattinson for »et godt valg« til rollen som Batman i Matt Reeves’ kommende film. »Han er interessant. Jeg er sikker på, han kommer med noget virkelig spændende«, lød det fra Bale, der havde en enig Matt Damon ved siden af sig, idet interviewet blev foretaget i anledningen på den forestående premiere på ‘Ford v. Ferrari’.

Læs også: Robert Pattinson om den lækkede Batman-casting: »Jeg var fucking rasende«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af