‘Killing Eve’-stjerne Jodie Comer lander stor filmrolle over for Ben Affleck og Matt Damon

‘Killing Eve’-stjerne Jodie Comer lander stor filmrolle over for Ben Affleck og Matt Damon
Jodie Comer i 'Killing Eve' sæson 2.

Der er med god grund rift om den britiske skuespiller Jodie Comer, der i søndags vandt en Emmy for sin hovedrolle i dramaserien ’Killing Eve’. Udover at hun til sommer er aktuel i actionfilmen ’Free Guy’ med Ryan Reynolds og Channing Tatum er hun netop blevet castet i Ridley Scotts næste storfilm ’The Last Duel’. Det meddeler Variety.

Udover Comer består castet allerede af det gamle makkerpar Matt Damon og Ben Affleck. Filmen udspiller sig i 1400-tallets Frankrig og handler om en hjemvendt soldat, der erfarer, at hans kone er blevet voldtaget, mens han var væk. Desværre er der ingen i byen, der tror hende, og han anmoder derfor regeringen om at få lov til at udfordre den formodede gerningsmand til en duel til døden.

Filmen er baseret på en roman af Eric Jagers, og manuskriptet bliver skrevet af Nicole Holofcener (’Can You Ever Forgive Me?’) i samarbejde med Damon og Affleck, som tidligere vandt en Oscar for deres manuskript til ’Good Will Hunting’. Filmens talentfulde personligheder bag og foran kameraet taget i betragtning kan meget tyde på, at ’The Last Duel’ bliver en af de film, vi skal holde øje med i eventuelle awards-sammenhænge til den tid.

Det er ikke første gang, at Ridley Scott kaster sig over et periodedrama, hvor dueller spiller en betydelig rolle. I sin debutfilm ’The Duellists’ dyster to rivaliserende franske officerer også om ære og retfærdighed. Sidenhen har han instrueret udødelige klassikere som ’Alien’, Blade Runner’ og ’Gladiator’.

Optagelserne til ’The Last Duel’ begynder i første halvdel af 2020.

Læs også: Det skal du se i biografen i oktober – fra årets mest omdiskuterede film til stærkt ventede danskere

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af