Kristen Stewart havde måske landet en Marvel-rolle, hvis hun havde undertrykt sin seksualitet

Kristen Stewart havde måske landet en Marvel-rolle, hvis hun havde undertrykt sin seksualitet
Kristen Stewart. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Kering)

Harpers Bazaar har fanget Kristen Stewart til et nyt coverinterview, hvor den californiske skuespiller åbner op om sin skuespilkarriere fra ’Twilight’ over indie-film tilbage til mainstreamen i den kommende ’Charlie’s Angels’-reboot – og ikke mindst, hvordan hendes seksualitet muligvis har kostet hende en rolle i en Marvel-film.

»Jeg er blevet udførligt fortalt: ’Hvis du bare sådan gør dig selv en tjeneste og lader være med at holde din pigekærestes hånd i offentligheden, lander du måske en Marvel-film«, fortæller Stewart i det nye interview. »Jeg vil ikke arbejde med folk, der er sådan«.

Kristen Stewart er i interviewet åben omkring sin flydende seksualitet, som hun fortæller, at hun tidligere forsøgte at beskytte fra mediernes søgelys, men som hun med årene – særligt takket være den yngre, åbne generation – har lært at have modet til at stå ved.

Stewart forklarer om den »old school mentalitet«, der fik hende til at holde sin seksualitet skjult: »Du vil bibeholde din karriere og din succes og din produktivitet, og der er folk i verden, der ikke kan lide dig, og de kan ikke kan lide, at du dater piger, og de kan ikke lide, at du ikke identificerer dig som ”lesbisk”, men du identificerer dig heller ikke som ”heteroseksuel”. Og folk vil gerne vide ting – så hvad fuck er du?«

Kristen Stewart er lige nu aktuel i den Oscar-hypede biografifilm ’Seberg’ (der dog ikke fik så gunstig en medfart efter premieren på Venedig-filmfestivalen forleden) i titelrollen son den amerikanske skuespiler Jean Seberg. Steweart kan snart opleves i selskab af Naomi Scott og Ella Balinska i ’Charlie’s Angels’, der får dansk premiere den 21. november.

Læs også: Venedig dag 3: Kristen Stewart kan ikke redde Oscar-hypet drama fra at klaske mod jorden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af