Kubrick-uhyggen hjemsøger fortsat Ewan McGregor i ny trailer til ’The Shining’-opfølger: ’Doctor Sleep’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Om små to måneder er fortsættelsen på både Stephen Kings klassiker ’The Shining’ og Stanley Kubricks ditto af samme navn klar til at hjemsøge alle, der tenderer til gåsehud ved synet af blege, ensklædte tvillingepiger i tomme hotelkorridorer. ’The Haunting of Hill House’-instruktør Mike Flanagan har nemlig skabt en filmatisering af Stephen Kings opfølger på den famøse fortælling, ’Doctor Sleep’ fra 2013.

Opfølgeren, der ligesom bogen har fået titlen ’Doctor Sleep’, følger Danny Torrance (Jack Torrance aka Jack Nicholsons søn), der er – forståeligt nok – kæmper med barndomstraumer og alkoholproblemer. Men når han stopper med at drikke, viser hans overnaturlige shining-evner sig igen – evner, som han ikke er alene om.

Den nye og sidste trailer til ’Doctor Sleep’ profiterer ligesom første trailer af nostalgien fra det ikoniske Kubrick’ske univers fra 1980. Denne gang får vi dog en lidt større smagsprøve på opfølgerens nye karakterer, heriblandt den lille pige, der deler Dannys shining-evner, og Rose the Hat i skikkelse af Rebecca Ferguson, der er leder af den pseudoudødelige kult, The True Knot.

’Doctor Sleep’ får dansk premiere den 7. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af