Mød Fenar Ahmad og holdet bag ‘Valhalla’ til INPUT i Pumpehuset i september

Fenar Ahmad. (Foto: Rasmus Rørbæk)

Fenar Ahmads ‘Underverden’ blev en øjeblikkelig klassiker, og nu satser instruktøren alt i en helt anden boldgade med den mørke fantasy-film ‘Valhalla’, der får dansk premiere 10. oktober.

For første gang samles holdet, når de til vores endagsfestival INPUT fortæller offentligt om den hyperambitiøse film – og om at gå helt nye veje, end man har været vant til i dansk film. Fenar Ahmad flankeres på dagen af skuespillerne Ali Sivandi, Dulfi Al-Jabouri og Andreas Jessen, mens vores filmredaktør Jacob Ludvigsen modererer snakken.

Få også mulighed for at se helt nye klip fra en af årets mest ventede danske film.

INPUT indtager Pumpehuset den 28. september og sætter fokus på nye strømninger i kulturen med en stribe koncerter, live-podcasts, interview, overraskelser og talks med danske musikere, skuespillere, forfattere, instruktører og brancheeksperter. Alle er velkomne, og arrangementet er gratis.

Tidligere er koncerter med Selma Judith, Høker og Ganger blevet offentliggjort, ligesom vi også præsenterer en talk om de spirende queer-tendenser i det danske film- og tv-landskab med skuespiller May Simón Lifschitz, manusforfatter Jenny Lund Madsen og serieskaber bag TV 2’s ‘Ondt i røven’ Rikke Kolding i panelet.

INPUTs resterende ni indslag offentliggøres i de kommende uger. Du kan løbende følge med på Soundvenue.com/input. Tjek også eventen på Facebook.

Læs også: Soundvenue lancerer endagsfestivalen INPUT med fokus på kulturens næste bølge

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af