Mød Jesse Pinkman i ny teaser til ‘Breaking Bad’-filmen – starter præcis, hvor serien sluttede

STREAMING TOGETHER

Ved nattens Emmy-uddeling blev der ud over gyldne statuetter også blændet op for en teaser til Netflix’ ventede ’Breaking Bad’-filmatisering ’El Camino: A Breaking Bad Movie’, denne gang med selveste Jesse Pinkman i centrum, naturligvis i Aaron Pauls skikkelse.

Selvom der er gået seks år, siden serien løb over skærmen for sidste gang, samler skaber Vince Gilligan stafetten op, lige der hvor det sluttede, nemlig med Jesse alene i ørkenen i sin brunrøde Ford El Camino med hjertet oppe i halsen.

Filmen følger ham i tiden efter flugten fra det sidste skæbnesvangre opgør med en flok nynazister. Vi kan vente et gensyn med Jesses narkovenner Badger og ikke mindst Skinny Pete, som vi mødte i den første trailer. Derudover er der tidligere sendt varslet om i alt ti tilbagevendende karakterer.

Aaron Paul har tidligere udtalt i et interview med The New York Times, at han var meget begejstret over at være tilbage i den rolle, der i sin tid skaffede ham fem Emmy-nomineringer, hvoraf han vandt hele tre:

»Det er et kapitel af ’Breaking Bad’, jeg ikke anede, jeg ville have. Og nu hvor jeg har det, så er jeg så glad for, at det findes… Jeg var mundlam i 30 eller 60 sekunder [efter at have læst manuskriptet]. Jeg var bare helt fordybet i mine tanker. Som den fyr, der spillede fyren, var jeg bare så glad for, at Vince havde lyst til at tage mig med på den her rejse«.

Filmen er optaget i Alberquerque New Mexico og har samme fotograf som spinoff-serien ’Better Call Saul’, Marshall Adams.

‘Breaking Bad: El Camino’ kan ses på Netflix 11. oktober.

Læs også: ‘Game of Thrones’ og ‘Fleabag’ sejrer stort under nattens Emmy-uddeling – se hele vinderlisten

Læs også: Jason Batemans reaktion på Emmy-sejr over tre gange ‘Game of Thrones’ er et øjeblikkeligt meme

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af