Ny app fortæller, hvornår du skal dø i gyseren ’Countdown’ – se traileren

Det er nok ikke mange af os, som nogensinde bevæger os uden for vores dør uden telefonen. Teknologien udvikler sig hele tiden, og i den hæsblæsende trailer til slasher-gyseren ’Countdown’, får en ny app tilmed indflydelse på vores død.

Appen Countdown kan nemlig fortælle folk præcis, hvor mange dage de har tilbage på jorden helt ned til sidste sekund. I filmen møder vi sygeplejersken Quinn, som bliver fristet til at downloade den populære app, men da hun logger ind, får hun at vide, at hun kun har tre dage tilbage at leve i. Det bliver – i bogstaveligste forstand – en kamp mod tiden i forsøget på at redde livet, før det er for sent.

Den skøre, men dog spændende præmis er blomstret frem i hovedet på det relativt ubeskrevne blad Justin Dec, som både har skrevet og instrueret filmen. I hovedrollen som Quinn ses Elizabeth Lail fra Netflix-serien ’You’. Udover hende medvirker blandt andre Anne Winters (’Mom & Dad’), Peter Facinelli (’Twilight’-sagaen) og Marisela Zumbado (’The Affair’).

Det vides endnu ikke, om ’Countdown’ får dansk premiere.

Læs også: ’Resident Evil’-filmene bliver lagt for had – men de er langt bedre end deres rygte

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af