Paul Rudd møder Paul Rudd i den nye Netflix-serie ‘Living with Yourself’ – se traileren

STREAMING TOGETHER

Hvis man kan er fan af Paul Rudd, er der gode nyheder. For i den kommende Netflix-serie ’Living With Yourself’ er der dobbelt op på Rudd.

Skuespilleren spiller den smådeprimerede Miles Elliott. På et mystisk spaophold i Top Better Spa får han mulighed for at blive et bedre menneske via ‘DNA-forbedring’. Men skæbnen vil, at han i stedet bliver overrasket med en overlegen version af sig selv i form af en fysisk dobbeltgænger.

Gennem otte afsnit må han gøre op med sit duellerende jeg. Med den quirky sci-fi-præmis har Michel Gondrys ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’ tilsyneladende sat sit præg på den kommende Netlfix-serie.

Udover Rudd medvirker britiske Aisling Bea (’This Way Up’) som kone til Miles. Rudd lader til at være i komisk topform efter at have ageret Ant-Man i Marvel Cinematic Universe, og hvis man ikke kan vente til midt oktober, kan man også se ham i Zach Galifianakis deadpan-komedie ’Between Two Ferns: The Movie’, der rammer Netflix i weekenden.

Seriens skaber er den Emmy-vindende Timothy Greenberg, der blandt andet har været medproducent på ’The Daily Show With Jon Stewart’. Instruktørerne er Jonathan Dayton og Valerie Faris, der før har stået bag ’Little Miss Sunshine’, samt serien ’Battle of the Sexes’ med Emma Stone og Steve Carrell.

’Living With Yourself’ får premiere på Netflix 18. oktober.

Læs også: Ni klip der viser at Paul Rudd er sjov – altid!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af