Se første trailer til Netflix’ nye Stephen King-græshorror: ’In the Tall Grass’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Endnu et Stephen King-gys har sneget sig vej til de rullende kameraer. Denne gang er det Netflix, der har fået fingrene i den mindre kendte gysernovelle ’In the Tall Grass’, som King skrev i 2012 sammen med sin søn Joe Hill.

Novellen følger et søskendepar, der i forsøget på at hjælpe en lille dreng ud af en stor mark af højt græs selv forsvinder i det grønne virvar – som naturligvis gemmer på langt flere uhyggelige hemmeligheder end som så. »De finder snart ud af, at det eneste, der er værre end at blive væk, er at blive fundet«, lyder det i filmens synopsis, skriver IndieWire.

Patrick Wilson (’Fargo’, ’The Conjuring’) spiller rollen som den forsvundne drengs far, der også forvilder sig ud i det høje horrorgræs. Wilson gøres på rollelisten selskab af Laysia De Oliveria, Harrison Gilbertson, Avery Whitted, Will Bule Jr. og Rachel Wilson.

’In The Tall Grass’ er instrueret af Vincenzo Natali, der foruden at have skrevet og instrueret sci-fi-film som ’Cube’, ’Cypher’ og ’Splice’ blandt andet har givet sit besyv med som medinstruktør på ’Hannibal’ og ’Westworld’.

Stephen King-filmatiseringerne har kronede dage, som der langes kolde gys over disken til de horrorhungrende seere – senest klovnemareridtet ’It: Chapter Two’, der snart gøres selskab af ’Doctor Sleep’, der følger op på den ikoniske Kubrick-filmatisering af ’The Shining’ fra 1980.

’In the Tall Grass’ får premiere på Netflix den 4. oktober.

Læs også: Fem iskolde Stephen King-gys, du kan streame lige nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af