Sofie Gråbøl vejer 200 kilo i traileren til den nye danske film ‘Harpiks’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den danske spillefilm ’Harpiks’ har netop haft verdenspremiere på den prominente Toronto International film Festival, hvor den blev vist i programmet Contemporary World Cinema. Nu er traileren landet, og det ser mildest talt bizart ud.

Handlingen udspiller sig i det afskårne lokalsamfund Hovedet. Her bor en familie bestående af Jens (Peter Plaugborg) og Maria (en 200 kilo tung Sofie Gråbøl!), der som en lettere dekadent Captain Fantastic har vendt det moderne samfund ryggen. Sammen har de den 13-årige datter Liv (Vivelill Søgaard Holm). Alle på Hovedet tror, at Liv døde, da hun var helt lille, men familien har bevidst valgt at holde hende afskåret fra den ifølge Jens »giftige verden«. Da Jens’ mor (Ghita Nørby) pludselig dukker op, og omverdenen samtidig begynder at presse sig på, begynder familiens boble at briste.

’Harpiks’ er instrueret af Daniel Borgman, som er uddannet fra den alternative filmskole Super 16. Han har tidligere stået bag den engelsksprogede ’The Weight of Elephants’ og dokumentaren ’At elske Pia’. Manuskriptet er skrevet af den erfarne Bo hr. Hansen (’Kunsten at græde i kor’, ‘Gud taler ud’) på baggrund af en roman af Ane Riel.

‘Harpiks’ får dansk biografpremiere 25. december.

Læs også: »Alle fucking græder«: Renée Zellweger spås kæmpe comeback og ligner en Oscar-favorit med stor ny rolle

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af