Tom Hollands Spider-Man vender tilbage til MCU

Tom Hollands Spider-Man vender tilbage til MCU
Tom Holland som Spider-Man i sommerens 'Spider-Man: Homecoming'.

Det lød som en dødsdom, da Sony og Marvel i sidste måned meddelte, at Spider-Man var færdig i Marvelregi. Men nu kan fans af Tom Hollands Peter Parker ånde lettet op: De to filmstudier har indgået aftale om yderligere to Spider-Man-film under Marvels vinger.

Sony trak oprindeligt Spider-Man, som de ejer rettighederne til, fra MCU, fordi Disney ønskede en 50-50-ordning på fremtidige film, så de kunne få en større del i filmenes svimlende indtægter. Og det kan man jo dårligt fortænke dem, efter som MCU har lavet alt det kreative arbejde, mens Sony blot betalte for produktionen.

Nu har Sony imidlertid indvilliget i at give Marvel 25 procent af indtjeningerne på de kommende to film, mod at selskabet også betaler 25 procent af produktionen. Det skriver Deadline.

Marvel-overhovedet Kevin Feige udtaler i en pressemeddelelse: »Jeg er begejstret for, at Spidey’s rejse i MCU fortsætter, og jeg selv og alle i Marvel Studios er meget glade for, at vi får lov til at fortsætte med at arbejde på den. Spider-Man er et stærkt ikon og en helt, hvis historie krydser alle aldre og finder sit publikum verden over. Han er tilfældigvis også den eneste helt, som har superkræfterne til at krydse cinematiske universer, så mens Sony fortsætter med at udvikle deres eget Spidey-verse, ved man aldrig, hvilke overraskelser fremtiden kan byde på«.

Det tredje kapitel i Spider-Man-serien er sat til premiere 16. juli 2021. Der er endnu ikke premieredato på den fjerde film i serien.

Læs også: Disse film skal du streame i oktober – fra ‘Breaking Bad’-efterfølger til Eddie Murphys comeback

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af