Dronning Colman fejler, prinsesse Bonham Carter er jaloux, og Prince Charles er lækker – se traileren til ‘The Crown’ sæson 3

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Olivia Colman tilbage i februar kunne tage imod sin gyldne Oscar-statuette for sin rolle som Queen Anne i ’The Favourite’, blev det klart en gang for alle, at hun er den regerende skuespildronning i britisk film og tv. Snart kan vi se hende udfolde sig som virkelighedens Dronning Elizabeth, når hun tager over for Claire Foy i sæson 3 af ’The Crown’.

Ventetiden på tredje sæson af verdens dyreste tv-serie er snart ovre, og snart kan vi atter mæske os i det det britiske kongehus’ dramatiske historie, som det tager sig ufatteligt billedskønt ud i ’The Crown’.

Vi bliver taget tilbage til Buckingham Palace anno 1964, hvor der stadig er to år til, at England vinder VM i fodbold, og det mildest går ad helvedes til i Storbritannien.

I den nye sæson er Vanessa Kirby som den emo-ulykkelige prinsesse Margaret skiftet ud med Helena Bonham Carter, der stadig lever i skyggen af sin langt kedeligere storesøster, Dronningen. Magtspillet mellem Elizabeth og Margaret kan næsten kun være i sikre hænder hos superkvinderne Carter og Colman.

Optagelserne af fjerde sæson af ’The Crown’ er allerede i gang, og selvom vi stadig må vente en postgang mere, før vi får lov til at se Prinsesse Diana (spillet af Emma Corrin), byder sæson tre på en 16-årig Prins Charles, der formentlig aldrig har set så godt ud som i skikkelse af Josh O’Connor, der er kendt fra Yorkshire-homoromancen ’God’s Own Country’.

Spændingsniveauet af ’The Crown’ er som sædvanlig afhængig af, hvor velbevandret man er i britisk royalhistorie (surprise, den abdicerede Kong Edward var nazist!). Men mon ikke vi kan regne med koldkrigsvibes, Beatlesmania, og at Prins Phillip fortsat er et royalt røvhul af dimensioner, nu i hænderne på Tobias Menzies?

’The Crown’ sæson 3 kan ses på Netflix fra 17. november.

Læs også: Første streamingkrig brød ud i 2010’erne og seerne kan både ende som vindere og tabere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af