Dwayne Johnson og Emily Blunt sejler dybt ind i Amazonas i første trailer til Disneys ‘Jungle Cruise’

Med den kommende adventurefilm ‘Jungle Cruise’ har Disney kastet sig over en filmatisering af deres egen forlystelse af samme navn, men spillefilmversionen ser ud til at være noget mere højdramatisk end forlystelsens små vandfald.

I ‘Jungle Cruise’ spiller Dwayne Johnson den opportunistiske kaptajn for en faldefærdig skude, der tager kridhvide turister gennem den eksotiske jungle i starten af 1900-tallet. Men farerne tager til, når han indvilliger i at fragte en opdagelsesrejsende (Emily Blunt), der er overbevist om, at Amazonas regnskoven gemmer på et magisk træ med helende kræfter, helskindet (eller sådan da) gennem junglen.

Filmen lyder måske som et hurtigt forsøg på at tjene dollars ved kasse ét, men ‘Jungle Cruise’ har faktisk været på vej siden 2006, og har undervejs haft ‘Toy Story’-makkerparret Tom Hanks og Tim Allen i sigte til hovedrollerne. Det endelige valg faldt dog på pengemaskinen Johnson og altid gode Emily Blunt, mens Jaume Collet-Serra indtager instruktørstolen.

‘Jungle Cruise’ får premiere 23. juli 2020.

Læs også: Steven Spielbergs tredje kapitel i ‘Band of Brothers’ og ‘The Pacific’-sagaen får grønt lys af Apple TV+

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af