Steven Spielbergs tredje kapitel i ‘Band of Brothers’ og ‘The Pacific’-sagaen får grønt lys fra Apple TV+

Steven Spielbergs tredje kapitel i ‘Band of Brothers’ og ‘The Pacific’-sagaen får grønt lys fra Apple TV+
'Band of Brothers'.

Med mindre end en måned til lanceringen af Apple TV+ har streamingtjenesten tilføjet sin første egen producerede tv-serie til sit katalog – og det er en særdeles slagkraftig titel.

Apple TV+ bliver nemlig hjem for det tredje kapitel i Steven Spielbergs Anden Verdenskrigssaga, der allerede tæller Emmy-storvinderne ‘Band of Brothers’ og ‘The Pacific’. Det nyeste kapitel med titlen ‘Masters of the Air’ har netop fået grønt lys af Apple. Serien følger over ni episoder mændene i Eighty Air Force, der bekæmpede Hitler fra luften og bragte krigen direkte til hans dørtrin.

Serien har et massivt budget på 250 millioner dollars, hvilket eftersigende fik HBO til at opgive serien – det er mere end dobbelt så meget som hele sæson 8 af ‘Game of Thrones’. ‘The Masters of the Air’ har ellers været i udvikling hos HBO siden 2013, hvor samarbejdet med Spielberg har indbragt kabelkanalen 14 Emmy-statuetter (seks for ‘Band of Brothers’ og otte for ‘The Pacific’, herunder to for bedste miniserie).

Steven Spielberg er executive producer på ‘Masters of the Air’ sammen med Tom Hanks, der også var med på både ‘Band of Brothers’ og ‘The Pacific’. Serien er stadig i præ-produktion, så resten af holdlisten er endnu ikke sat, mens premieredato nok ligger minimum et par år ude i fremtiden.

Nyheden kommer kort tid efter, at Apple TV+ har skrevet kontrakt med Oscar-vinderen Alfonso Cuarón. Spielberg er desuden i gang med at producere antologiserien ‘Amazing Stories’ for Apple.

Apple TV+ lanceres 1. november.

Læs også: Apple lancerer kæmpe streamingsatsning med Steven Spielberg, Reese Witherspoon, Jason Momoa m.m.fl. – se første teaservideo

Læs også: De 50 bedste serier de seneste 20 år

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af