Jonah Hill afslår skurkerolle i ’The Batman’ – Paul Dano træder til

Jonah Hill afslår skurkerolle i ’The Batman’ – Paul Dano træder til
Paul Dano ved Cannes Film Festival. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

I sidste måned lød det, at Jonah Hill rygtedes castet til en ikonisk skurkerolle i Matt Reeves’ kommende ’The Batman’. Hill var ganske rigtigt blevet tilbudt rollen som Gækkeren (The Riddler), men som han ifølge Variety måtte takke nej til, da han ikke kunne få en ordentlig aftale i hus med Warner Bros.

En sådan aftale har Paul Dano i mellemtiden indgået med produktionsgiganten og indtager således rollen som Gækkeren, som vi måske bedst husker Jim Carreys version af i ’Batman Forever’ fra 1995. Dano er bedst kendt for sine anmelderroste optrædener i ’Escape at Dannemora’, ’Love and Mercy’ og ikke mindst i ’There Will Be Blood’.

Dano tilslutter sig et cast, der foreløbig tæller Robert Pattinson i rollen som Batman og den nyligt offentliggjorte Zoë Kravitz, der tager sig af rollen som Catwoman.

Læs også: ‘Joker’-instruktør: Robert Pattinsons Batman og Joaquin Phoenix’ Joker kommer aldrig til mødes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af