Oscar-tippet trio går i krig i rystende stærk trailer til ’Bombshell’

I første teasertrailer sagde billederne mere end tusinde ord, som Margot Robbie, Charlize Theron og Nicole Kidman i akavet stilhed delte elevator med dybt forstyrrede miner. En utroligt effektfuld teaser, der nu følges op på med en regulær trailer, der kun højner forventningerne til filmen yderligere.

Den nye trailer indledes ganske passende af det foruroligende, hårde beat fra Billie Eilishs ’Bad Guy’, der akkompagnerer en præsentation af filmens tre hovedrolleindehavere, der på et øjeblik overbevisende lader os vide, vi har at gøre med en rystende, sønderrivende skandale – og det gør ærligt talt direkte ondt i hjertet at se på.

Som traileren udspiller sig, lærer vi Therons Megyn Kelly og Kidmans Gretchen Carlson at kende: To kvinder, der har fået nok af den nedbrydende misogyni og krænkende tone på Fox News, og som var en del af begyndelsen på nyhedsmogulen Roger Ailes’ fald.

Margot Robbie indtager rollen som den fiktive figur Kayla Pospisil, der er ny i gamet, og må lære, hvad det kræver at være en del af Fox-teamet. »Spørg dig selv: ’Hvad ville skræmme min bedstemor eller pisse min bedstefar af?’ – dét er en Fox-historie«, som en kollega forklarer hende, inden Ailes (spillet af en næste ugenkendelig John Lithgow) selv giver udtryk for, at hun er nødt til at danse efter hans pibe, hvis hun vil blive til noget.

Da ’Bombshell’ for nyligt blev vist for en række særligt indbudte journalister, begyndte den positive buzz at summe omkring hovedkarakterernes præstation. Særligt Theron og Robbie burde ifølge journalisternes dom formentlig kunne se frem til en Oscar-indstilling.

’Bombshell’ er skrevet af Charles Randolph (’The Big Short’) og instrueret af Jay Roach (’Trumbo’). Filmen får dansk premiere den 27. februar 2020.

Læs også: Charlize Theron og Margot Robbie vælter sig i Oscar-buzz efter ’Bombshell’-visning

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af