Robert Pattinson onanerede sig gennem sin ilddåb på optagelserne af ‘The Lighthouse’

Robert Pattinson onanerede sig gennem sin ilddåb på optagelserne af ‘The Lighthouse’
Robert Pattinson i 'The Lighthouse'.

Robert Pattinson, der som bekendt fik sit store gennembrud som den teenagebedårende Edward Cullen i ’Twilight’, har formået at relancere sig som en seriøs og grænsesøgende skuespiller. Blandt andet på grund af arthousefilm som ’Good Time’ og arbejdet med instruktør David Cronenberg. I USA er han for tiden aktuel i ’The Lighthouse’, hvor han i den grad blev udfordret fra dag et.

Filmen er et kammerspilsdrama med horrortræk, hvor Pattinson og Willem Dafoe passer et fyrtårn, mens de mister forstanden i Maine anno 1890. At dømme på skuespillerens anekdote om, at han var bankelam under optagelserne, har projektet været alternativt orkestreret på mange punkter.

For som en varm velkomst valgte instruktøren Robert Eggers (‘The Witch’), at Pattinson skulle spille en grænseoverskridende onaniscene som det allerførste, fortæller skuespilleren i et nyt interview med The New York Times: »Altså, min første scene var den her voldsomme onani-scene«.

Men Pattinson bestod testen med bravour og havde ikke det mindste imod den vilde start:

»Det er altid dejligt at gøre noget kæmpe stort som ens første scene, og jeg holdt mig slet ikke tilbage, da kameraerne begyndte at rulle. Det var 180 grader fra alt det, vi havde gjort, mens vi øvede, og jeg kunne se, at Robert (Eggers, red.) var lidt i chok bagefter. Men jeg var bare sådan, ’ok, cool, jeg blev ikke bedt om at stoppe, så jeg fortsætter bare i den retning’. Så snart jeg havde gjort det, var stien ligesom lagt«.

Robert Pattinson har i interviewet en del spændende projekter at fortælle om ud over ’The Lighthouse’. Han spiller nemlig også med i den kommende Christopher Nolan-film, ’Tenet’, og er den bevingede væbner i Matt Reeves’ kommende ’Batman’-film.

Selvom der næppe er nogen masturbationsscener i den kommende superheltefilm, kan man forvente, at Robert Pattinson presser sig selv til det yderste. Efter hans mening er Batman i hvert fald den mest komplekse helt af alle:

»Jeg elsker instruktøren Matt Reeves, og det er den sejeste karakter. Hans moral er en lille smule ved siden af. Han er ikke den perfekte fyr i modsætning til alle andre tegneseriekarakterer. Der er en simpelhed over hans verdenssyn, men den måde, det kommer til udtryk, er mærkværdig, hvilket giver dig mulighed for at arbejde bredere med karakteren«.

Vi må dog vente med at se Pattinsons Batman til juni 2021.

’The Lighthouse’ er endnu ikke sat til dansk biografpremiere, men kan ses på CPH PIX-festivalen Weekend i november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Fra Pattinson til Radcliffe – syv stjerner der er brudt fri fra ikoniske roller

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af