Se traileren til Clint Eastwoods ‘Richard Jewell’ om terrormistænkt sikkerhedsvagt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Der er en bombe i Centennial Park, I har 30 minutter«, siger den autoritetsforherligende sikkerhedsvagt Richard Jewell om og om igen i traileren til Clint Eastwoods kommende film, der er navngivet efter sin hovedperson.

’Richard Jewell’ er baseret på den virkelige historie om menigmanden Jewells rolle i det terrorangreb, han nåede at advare imod, inden det skete tilbage i 1996, hvor Atlanta var vært for OL.

Sikkerhedsvagten gik på kort tid fra nationalhelt til terrormistænkt, efter han opdagede og rapporterede et bomberedskab forud for angrebet.

Efterfølgende blev han FBI’s hovedmistænkte i sagen og blev mistænkeliggjort af både den amerikanske presse og befolkning. Filmen fortæller om hans kamp for at få renset sit navn.

Denne gang er Eastwood ikke selv at finde krediteret på filmens rolleliste. Dog prydes den af Oscar-belønnede Sam Rockwell (’Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’), Kathy Bates (’Misery’) og Jon Hamm (’Mad Men’).

Olivia Wilde (’Life Itself’, ’Drinking Buddies’) er tilbage foran kameraet efter at have instrueret forårets kritikerroste ’Booksmart’. Hun spiller en af de journalister, der graver i Jewells sag.

Manuskriptet er skrevet af Billy Ray, der også førte pennen til Paul Greengrass’ kapringsfilm ’Captain Phillips’ med Tom Hanks i hovedrollen.

Læs også: Er Joaquin Phoenix’ flove reaktion på kompromitterende fraklip bare spil for galleriet? 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af