’Star Wars: The Rise of Skywalker’ klar med storslået finaletrailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste kapitel af sagaen om Skywalker-slægten nærmer sig det store lærred med hastige skridt. Allerede i foråret blev forventningerne pirret af den første episke teaser, der nu får selskab af en egentlig trailer, der i storslåede toner giver et hjertegribende »sidste blik på vores venner«.

Der er endnu mange spørgsmål, der skal besvares med sidste kapitel, men ikke desto mindre har medforfatter og instruktør J.J. Abrams understreget, at det er den uigenkaldelige store finale, vi kan se frem til. »We’re not screwing around«, som han udtalte til Entertainment Weekly for nyligt.

’Star Wars: The Rise of Skywalker’ byder foruden Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaacs og Adam Driver på rollelisten på et gensyn med tidligere medlemmer af ’Star Wars’-castet, heriblandt Billy Dee Williams, Mark Hamill, Ian McDiarmid, Anthony Daniels samt ikke mindst Carrie Fisher, som vi (i den virkelige verden) måtte tage en tragisk afsked med i 2016.

’Star Wars: The Rise of Skywalker’ får dansk premiere den 18. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af