Janelle Monáe er fanget i et mareridt i den mystiske horrorfilm ’Antebellum’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Horrorgenren og samfundskritik går ofte hånd i hånd, og det lader også til at være tilfældet i filmen ’Antebellum’, hvis titel refererer til en mørk periode i amerikansk historie inden borgerkrigen.

I den visuelt imponerende teasertrailer bliver vi således præsenteret for et mystisk miks af scener fra sydstatsplantager fra 1800-tallets USA og klip fra nutiden. I filmen spiller Janelle Monáe hovedrollen som den succesfulde forfatter Veronica, der er fanget i et mareridtsagtigt limbo mellem de to verdener.

’Antebellum’ markerer Gerard Bush og Christopher Renz’ debut som spillefilminstruktører. De har tidligere stået bag en række projekter med social retfærdighed som hovedtema, heriblandt den politiske Jay-Z-musikvideo ’Kill Jay-Z’ og en online-kampagne mod politivold med blandt andre Michael K. Williams, Michael B. Jordan og Danny Glover.

Filmen er ligeledes produceret af folkene bag Jordan Peeles to moderne horror-klassikere ’Get Out’ og ’Us’, så meget tyder på, at vi har at gøre med endnu en horrorfilm pakket ind i afroamerikansk samfundskritik.

Det vides endnu ikke, om ’Antebellum’ kommer i dansk biografdistribution.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af