Jason Segel fanges i lidt for virkelighedsnært spionspil – se den gådefulde trailer til ‘Dispatches from Elsewhere’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en tid, hvor live-spil som Escape Rooms og rollespil nyder stor popularitet, kan den kommende serie ’Dispatches from Elsewhere’ meget vel tage en relevant tendens op til eksistentielt eftersyn.

Komedieskuespilleren Jason Segel er ophavsmand til serien og har både skrevet og instrueret flere afsnit. Segel spiller en af fire mennesker, som bringes sammen i et meta-spil, hvor de lader, som om de er spioner for en organisation, der skygger folk. Dog begynder grænserne mellem, hvad der er virkelighed og spilunivers så småt at flyde sammen.

Den kommende tv-serie er baseret på et rigtigt spil ved navn ’The Game of Nonchalance’, der kaster sine spillere ud i skrevne fortællinger i den virkelige verden.

Segel får selskab af OutKast-rapperen André 3000, Sally Field (’Forrest Gump’) og Richard E. Grant, der tidligere på året var Oscar-nomineret for ’Can You Ever Forgive Me’, samt den lovende transkønnede skuespillerinde Eve Lindley (’Mr. Robot’).

Serien er blevet sammenlignet med Netflix’ eksperimenterende ’Maniac’, men bringer med sine hints om et parallelunivers også mindelser om klassikere som ’The Matrix’ og ikke mindst Christopher Nolans drømmespinderier i ’Inception’.

Der er endnu ikke offentliggjort en dato for, hvor og hvornår ’Dispatches from Elsewhere’ bliver tilgængelig i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af