’Joker’-instruktør afslører oprindelige planer om en hel franchise

’Joker’-instruktør afslører oprindelige planer om en hel franchise
Joaquin Phoenix i 'Joker'.

I forgårs kunne The Hollywood Reporter annoncere, at instruktør Todd Phillips og Joaquin Phoenix var i forhandlinger om at producere en efterfølger til efterårets mest omtalte film, ’Joker’. Sidenhen har andre branchemedier kaldt historien for rygtespind og clickbait.

Det sædvanligvis pålidelige The Hollywood Reporter står dog fast på deres historie, som bygger på en række anonyme kilder i Hollywood. Der florerer altså en del forvirring om, hvorvidt en ’Joker 2’ på vej. Ligesom det også er til debat, om det overhovedet er en god idé at lave en efterfølger.

Ved en screening af ’Joker’ kunne Phillips i går annoncere, at der endnu ikke har været seriøse forhandlinger om en mulig ’Joker’-efterfølger. Ved samme lejlighed kunne han også afsløre, at han oprindeligt ikke kun pitchede ’Joker’, men en hel franchise af karakterdrevne film om figurer fra DC-universet. Det skriver Indiewire.

»Da jeg fremlagde idéen om ’Joker’, var det ikke en bare én film. Jeg ville lave en hel franchise«.

Men den idé faldt ikke i god jord hos Warner Bros.:

»Den idé skød de ret hurtigt ned. Det forstår jeg også godt. Hvem tror jeg, at jeg er bare sådan at gå ind og ville starte en ny franchise hos et filmstudie. Men de sagde: ’Lad os lave den ene’«.

Det lader altså til, at Philips har mange idéer angående Joker-karakteren og hele universet omkring ham, og mon ikke Warner Bros. er varm lidt på flere film, nu hvor ‘Joker’ kan bryste sig af at være den meste profitable ‘superheltefilm’ nogensinde?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af