Juleklassiker er mørk som aldrig før i ‘A Christmas Carol’ med Guy Pearce og Andy Serkis – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis man synes, juletiden er for blød og hyggelig, kan man glæde sig til den seneste serieadaptation af Dickens-eventyret ’A Christmas Carol’, der bestemt ikke har sukkersød julestemning i højsædet.

Dickens gamle klassiker handler om gnieren Ebeneezer Scrooge, der julenat bliver sat moralsk til vægs af tre spøgelser, som bliver hans sidste mulighed for at komme ud af sin åndelige fortabelse.

Den kommende serieversion af ’A Christmas Carol’, der har Guy Pearce i rollen som Storbritanniens ondeste storkapitalist, kan meget vel indfri fortællingens store gyserpotentiale. Som et af de uhyggelige spøgelser finder vi Andy Serkis, der hvisker: »Det her er ikke en leg, Ebeneezer Scrooge«, så det løber koldt ned ad ryggen.

Bag serien står’Peaky Blinders’-skaberen Steven Knight, der også stod bag den mørke tv-serie ’Taboo’. Derudover pryder både Tom Hardy og Ridley Scott listen over executive producers.

Scrooge selv bliver moralsk hjemsøgt natten til juleaften. Publikum får lov til at nyde julereprimanden i tre afsnit på HBO Nordic 23. december.

Knight er også aktuel med ’See’ på Apple TV+, der har Jason Momoa som blind postapokalyptisk jæger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af