Lady Gaga lander første filmrolle siden ‘A Star Is Born’ – i Gucci-morddrama af Ridley Scott

Lady Gaga lander første filmrolle siden ‘A Star Is Born’ – i Gucci-morddrama af Ridley Scott
Lady Gaga.

Lady Gaga er endelig klar med sin første filmrolle efter det store gennembrud med ‘A Star Is Born’, der sikrede hende en Oscar-nominering for bedste kvindelige hovedrolle og en statuette for bedste originale sang (‘Shallow’).

Ifølge Deadline skal Gaga portrættere virkelighedens Patrizia Reggiani, ekskonen til Maurizio Gucci, som var barnebarn til grundlæggeren af Gucci-imperiet. Og der er rigeligt af drama at tage fat på: Reggiani blev i 1995 dømt for at hyre en lejemorder til at dræbe sin eksmand, der havde vraget hende til fordel for en yngre kvinde. Hun blev sendt bag tremmer og afsonede sin dom helt frem til 2016.

Filmen, der endnu ikke har en titel, rygtes at være centreret omkring den stærkt mediedækkede retssag. Manuskriptet er skrevet af det ubeskrevne blad Roberto Bentivegna og baseret på bogen ‘The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed’.

Der er dog yderst kyndige kræfter bag kameraet. Det er ingen ringere end Ridley Scott (‘Blade Runner’, ‘Alien’), der skal instruere projektet umiddelbart efter hans anden stjernespækkede film, ‘The Last Duel‘ med Matt Damon og Ben Affleck, der stadig er i præ-produktion. Det tyder altså på, at der kommer til at gå nogle år, før vi får filmen at se.

Læs også: Kære kommende filmårti: Her er, hvad vi vil have mere af – og hvad vi bør efterlade på perronen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af