Matt Damon og Ben Affleck arbejder på intenst manuskript – Ridley Scott i sigte som instruktør

Matt Damon og Ben Affleck arbejder på intenst manuskript – Ridley Scott i sigte som instruktør
De gamle venner Matt Damon og Ben Affleck i en hyggestund under premieren på Afflecks fiasko 'Live By Night'. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Matt Damon og Ben Affleck arbejder på deres første fælles manuskript i 22 år, siden de vandt en Oscar for ‘Good Will Hunting’. Ifølge Deadline drejer det sig om en adaptation af Eric Jagers roman ‘The Last Duel’, som de arbejder på sammen med Nicole Holofcener (‘Enough Said’, ‘Can You Ever Forgive Me?’).

Projektet er under udvikling hos Disney, der har købt rettighederne under deres fusion med 21th Century Fox. Damon og Affleck er begge i spil som de to hovedroller, mens Ridley Scott er i sigte som instruktør. Han har tidligere instrueret Damon til en Oscar-nominering for ‘The Martian’.

Det (meget) intense manuskript lyder dog langt fra som en typisk Disney-produktion – eller en typisk Affleck/Damon-film for den sags skyld:

Historien udspiller sig i 1300-tallets Frankrig og er centeret omkring Jean de Carrouges, en fransk ridder, som vender hjem og opdager, at hans væbner Le Gris har voldtaget hans kone. Da en hertug fælder dom til fordel for Le Gris, ser Carrouges sig nødsaget til at appellere til Kong Charles VI, som beslutter, at de to må duellere til døden – vinderen vil være et tegn på Guds vilje. Og hvis Carrouges taber, skal hans kone også brændes for den falske anklage mod Le Gris.

Det vides endnu ikke, hvilke af de to hovedrollere henholdsvis Damon og Affleck indtager. Vi krydser fingre for, at projektet bliver realiseret.

Læs også: Tom Hanks bejler til en Oscar i første trailer til ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af